Cuti hujung minggu baru-baru ni (17/2/2018), kami dan keluarga mertua berkumpul ramai-ramai untuk menyambut hari lahir mak mertua saya. Sebenarnya hari lahir mak jatuh pada 10/2/2018 tapi disebabkan pada tarikh tersebut juga mak mertua ada event dengan kawan-kawannya, maka terpaksa tunda pada minggu selepasnya.
Kebetulan pula masa tu cuti Chinese New Year. Memang sedang eloklah. Ok, sebenarnya nak cerita pasal restoran Let's Shell Out Puncak Alam. Restoran ni dibuka pada pukul 5 petang dan menyediakan menu shell out untuk para pengunjung.
Bagi saya yang pertama kali makan shell out ni 🤗, menu yang dihidangkan menepati selera saya. Sedap dan berbaloi. Paling sedap asam pedas ikan pari sebab saya ni memang penggemar asam pedas.hehehe. Asam pedas dia pekat dan cukup rasa masam-masam pedas tu.
Antara menu yang dipesan :
1. Ketam masak cili.
2. Udang butter.
3. Lala masak kicap berempah.
4. Sotong masak pedas.
5. Kupang.
6. Kerang besar masak cili.
7. Asam pedas ikan pari.
Seafood semua memang hidang atas meja je kecuali asam pedasla kan. Puas makan seafood. Tempat selesa dan masa kitorang makan tu orang taklah ramai sangat. Mungkin cuti kot. Makan ramai-ramai memang best shell out ni. Mungkin next time saya pula belanja keluarga saya makan shell out 😉.
Kena lebih usaha untuk dapatkan bonus Shaklee ni. Reward untuk diri sendiri dan keluarga.
Comments
Post a Comment